Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
23 mei 2018
Legally right, but morally wrong?
NEPROM New Gen, Jong IVBN en Young RICS hebben de handen ineen geslagen om een maatwerkmiddag samen te stellen op het gebied van integriteit.

NEPROM New Gen, Jong IVBN en Young RICS hebben de handen ineen geslagen om een maatwerkmiddag samen te stellen op het gebied van integriteit.

Het belooft een veelzijdige middag te worden met inspirerende sprekers. Marjorie Bos (Compliance Officer Syntrus Achmea Real Estate & Finance) zal ingaan op haar werk als Compliance Officer, en zal onder andere haar visie op de overeenkomsten en verschillen tussen de vastgoedsector en de verzekeringssector op het gebied van compliance met ons delen. Daarna volgt een interactief programma aan ronde tafels. Aan de hand van een aantal vooraf geselecteerde thema’s en prikkelende stellingen - waarin integriteit een belangrijke rol speelt - gaan wij met elkaar in gesprek.

Om ervoor te zorgen dat er leuke en interessante discussies ontstaan, krijg je voorafgaand aan de bijeenkomst een persoonlijke test van het Certifind Institute. De uitkomsten zullen (geanonimiseerd) een leidraad zijn op de dag zelf. Wij dragen er uiteraard zorg voor dat jouw antwoorden niet voor andere doeleinden dan de start van de integriteitsmiddag worden gebruikt. Het Certifind Institute heeft zeer ruime ervaring op het vlak van drijfveren- & persoonlijkheidstesten. Tijdens deze bijeenkomst zal Tonny van Hees, Partner en Coach Certifind Institute, een toelichting geven op de resultaten van deze test.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is voor jonge beleggers, ontwikkelaars en andere vastgoedprofessionals die lid zijn van Jong IVBN, Young RICS en/of NEPROM New Gen. 

Datum: 19 juni 2018
Locatie: Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Gatwickstraat 1 in Amsterdam

Programma

15.00 uur  Inloop 
15.30 uur Toelichting door Certifind Institute, Tonny van Hees, op de vooraf ingevulde integriteitstest 
16.00 uur  Presentatie Marjorie Bos, Compliance officer Syntrus Achmea 
16.30 uur  Ronde tafel discussies 
17.30 uur  Wrap up 
17.40 uur  Borrel

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelden kan via deze link.

 

Voorwaarden evenement
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Registratie is mogelijk tot en met 1 juni 2018. Afmeldingen dienen uiterlijk 48 uur voor aanvang van het evenement te worden gestuurd naar ricsnederland@rics.org. Daarna geldt een ‘no show’ van €50 ex. btw.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst die op 6 februari plaatsvond in Amsterdam. Het doel is uiteindelijk de resultaten en bevindingen van beide groepen deelnemers te bundelen en over en weer te delen.

Wij hopen jullie op dinsdag 19 juni in groten getale te mogen begroeten!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/Kompas286.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/Kompas286.jpg

Tags