Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
17 oktober 2012
Lincubator: tijd voor radicale oplossingen
Vijf pioniers die bereid zijn hun huidige baan los te laten en gedurende een jaar met elkaar te gaan samenwerken aan een radicaal nieuw businessplan. Dat is in een notendop Lincubator.

Vijf pioniers die bereid zijn hun huidige baan los te laten en gedurende een jaar met elkaar te gaan samenwerken aan een radicaal nieuw businessplan. Omdat ontwikkelen en bouwen in Nederland beter, sneller en goedkoper moet. Dat is in een notendop Lincubator.

De deelnemers aan het Lincubator-project zijn afkomstig van de koplopers van ketenintegratie binnen bouwend Nederland. Elk voldeed ruimschoots aan de eisen: visie, een innovatieve geest, scherpe blik en de wil tot dialoog en samenwerken. Lincubator gaat op 1 november van start.

Bekijk hier de video die gemaakt is van de selectiedagen en maak kennis met het 'dreamteam' van Lincubator. En uiteraard is het project te volgen via Twitter.

Lincubator is een initiatief van onder andere De Alliantie, AM, Ballast Nedam, Dura Vermeer, ERA Contour / TBI, Havensteder en Ymere.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/stefan-schuwer-lincubator.jpg

Tags