Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
8 maart 2018
Lingotto toegetreden tot NEPROM
Bob Jansen: “Met dit lidmaatschap willen we verder werken aan kennisuitwisseling en een bijdrage leveren aan een duurzame en integere werkwijze in ons vakgebied”.
De NEPROM verwelkomt Lingotto als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Lingotto is een zelfstandige ontwikkelaar die vernieuwende oplossingen biedt voor de ontwikkeling van gebouwen en gebieden in de stad. Lingotto doet dat zelfstandig of samen met partners en klanten. Lingotto heeft een passie voor het ontwikkelen van stedelijke gebieden en maakt projecten waar mensen plezierig kunnen wonen, werken, ondernemen en elkaar ontmoeten. Lingotto treedt hiervoor buiten de gebaande paden. Met als resultaat concepten die leven terugbrengen in oude gebouwen en op lege plekken in de stad.

Bob Jansen: “Het lidmaatschap van de NEPROM is een volgende stap in de professionalisering van Lingotto. Met dit lidmaatschap willen we verder werken aan kennisuitwisseling in het algemeen en in het bijzonder een bijdrage leveren aan een duurzame en integere werkwijze in ons vakgebied”.

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/Lingotto-logo286.png, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/Lingotto-logo286.png

Tags