Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Lister%20groen%20(1).jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Lister%20groen%20(1).jpg
Nieuws
17 februari 2022
Lister Buildings toegetreden tot de NEPROM
De NEPROM verwelkomt Lister Buildings als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

De NEPROM verwelkomt Lister Buildings als nieuw lid.

Over Lister Buildings 
Lister Buildings maakt onderdeel uit van COFFR, voorheen bekend van Kadans Vastgoed. Het bedrijf is opgericht vanuit de filosofie dat woningbouw sneller, eenvoudiger en duurzamer kan. Lister richt zich op het ontwikkelen van duurzame woningen, voornamelijk appartementen, door middel van een eigen bouwsysteem in CLT (kruislaaghout) met losmaakbare verbindingen. Het jonge team won vorig jaar de tender voor de ontwikkeling van de Koffiefabriek in Amsterdam met een plan voor een gemengd woonprogramma, collectieve tuinen, horeca en ambachtelijke bedrijfsruimtes. 

Senior development manager Jan Noorda is verantwoordelijk voor het ontwikkelteam. Hij kent de NEPROM al goed vanuit zijn tijd bij AM. Als voorzitter van NEPROM New Generation heeft hij in de voorbije jaren met veel plezier bijgedragen aan de vereniging. Noorda: "Het gevoel overheerst dat ik graag betrokken wil blijven. Het is voor mij persoonlijk ook leuk dat Lister nu onderdeel is van de NEPROM." Belangrijke reden om lid te worden is het uitwisselen van ervaringen met gelijkgestemden. Daarnaast is het NEPROM-lidmaatschap ook een mooie manier om aan het personeel en aan de buitenwereld te laten zien dat Lister een professionele en betrouwbare ontwikkelaar is. 

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over de NEPROM
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht. Meer informatie is te vinden op de website www.neprom.nl.