Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/like.jpg
Nieuws
3 september 2015
Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen
Wil jij jouw online marketingcampagnes ook verder verbeteren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Doe dan mee!

E-business voor nieuwbouwwoningen is in korte tijd volwassen geworden. Online marketing, het gebruik van internet en alles wat daar bij komt kijken is in de woningbouw niet meer weg te denken. Er zijn geen serieuze aanbieders van nieuwbouwwoningen meer die er géén gebruik van maken.

Maar dat wil niet zeggen dat je niets meer kunt leren. Sterker; het veld is zo snel in ontwikkeling, dat je er eigenlijk niet aan ontkomt om regelmatig samen met collega’s de nieuwste ontwikkelingen te delen en aan de slag te gaan met state of the art oplossingen en technieken.

Dat doen wij graag samen met jou en met dé experts op het terrein van online marketing en vastgoed. Met onder meer hoofddocent Arjan Terpstra (EvoBuzz en Radyus) en praktijkexperts Juriaan Hoefnagel (Synchroon), Mark Keuter (AM) en Erik van der Wal (BPD). Wil jij jouw online marketingcampagne ook verder verbeteren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Doe dan mee met de NEPROM Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen.

Praktische informatie
Datum: donderdag 19 november 2015, 9.00 – 17.30 uur
donderdag 26 november 2015, 9.00 – 17.30 uur
Plaats: Omgeving Utrecht
Kosten: de kosten voor deelname aan de Mastercourse E-business bedragen € 1.295,- per persoon (excl. btw). Voor NEPROM-leden € 995,- per persoon (excl. btw).

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen vind je hier. Aanmelden kan door een email te sturen aan Renske Wiese o.v.v. 'Aanmelding Mastercourse E-business november 2015' met jouw gegevens: naam, organisatie, functie, contactgegevens.