Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/mark-kuijpers.jpg
Nieuws
17 oktober 2013
Mastercourse structureren en financieren van projecten
De NEPROM en Fakton starten de tweedaagse mastercourse 'Structureren en financieren van projecten in de nieuwe realiteit'.

De NEPROM en Fakton starten komend najaar de tweedaagse mastercourse Structureren en financieren van projecten in de nieuwe realiteit.

De data voor deze mastercourse zijn 26 november 2013 en 14 januari 2014. Er is al volop belangstelling van onder meer Heijmans, ASR Vastgoed, 3WNew Development, Van der Kooij Vastgoed, MAB Development, Latei Projectontwikkeling, gemeente Utrecht en het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Amsterdam. Maar er is nog plaats voor jou of voor professionals uit jouw organisatie.

De mastercourse staat onder leiding van hoofddocent ir. Mark Kuijpers MBA, partner bij Fakton (foto). Op beide dagen wordt hij bijgestaan door een gastdocent uit de praktijk.

Gastdocent op dag één is Sacha Hoek, financieel-strategisch deskundige op het gebied van publiek & privaat vastgoed en infrastructuur. Sinds 2012 werkt  hij als zelfstandig consultant. Daarvoor werkte hij onder meer bij Kempen & Co en de Deutsche Bank.

Gastdocent op dag twee is Hans van Rossum, werkzaam bij de gemeente Rotterdam als Gebiedsontwikkelaar Grote Programma’s. Hij deelt zijn praktijkervaring en kennis over onder meer alternatieve vormen van (flexibele) grondprijsafspraken tussen ontwikkelaar en gemeente.

Lees meer over de mastercourse