Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/mcco2016.jpg
Nieuws
24 augustus 2017
MCCO start in Amsterdam - aanmelden kan nog
Op 14 september gaat de 13e editie van de NEPROM Masterclass Conceptontwikkeling van start. We doen dat met een veelbelovende groep van ruim 20 deelnemers.
Op 14 september gaat de 13e editie van de NEPROM Masterclass Conceptontwikkeling van start. We doen dat met een veelbelovende groep van ruim 20 deelnemers, werkzaam bij projectontwikkelaars, corporaties, beleggers en een gemeente. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar, dus reageer snel als je belangstelling hebt. Vol is vol!

Startschot in Amsterdam
In het Amsterdamse Volkshotel trappen facilitators Jos Sentel en Paul Splinter het eerste driedaagse blok af met masters Arno Ruigrok, Hans Erdmann, Edward van Dongen en Pim van der Ven. Op het programma staan verder verrassende workshops. Met uitvinder Eibert Draisma gaan we aan de slag in Kunststad NDSM en we sluiten het blok af met een workshop Ideation, begeleid door Mariëtte van van Muijen en Kees van Rossenberg (Tipping Point). Tussendoor trekken we met de fiets door de stad. Zo nemen we met Tim Hendrikx (MOOI lost op) het Marineterrein onder de loep, leidt Evert Verhagen (Creative Cities) ons rond door Cultuurpark Westergasfabriek, bestuderen we woonconcepten in Noord en gaan we in gesprek met Job Keja (Skonk) over de competenties van de conceptontwikkelaar. Na Amsterdam reizen we voor blok 2 door naar Eindhoven (november) en finishen we met blok 3 in Rotterdam (januari).

Nieuwe inzichten en inspiratie
De MCCO is bedoeld voor ervaren vastgoedprofessionals die op zoek zijn naar nieuwe kennis en inspiratie. Tijdens 3 driedaagse blokken bieden we een programma waarin we plekken onder de loep nemen, in gesprek gaan met boeiende sprekers en aan de slag gaan tijdens workshops. Met de inspiratie en nieuwe inzichten die je opdoet tijdens de MCCO kom je beter beslagen ten ijs bij de ontwikkeling van onderscheidende en passende vastgoed- en gebiedsconcepten.

Oud-deelnemers kijken met plezier terug op de MCCO. Zo ook Dion van Dijk, (ERA Contour):

“Ik heb heel erg genoten van de MCCO! Het programma is uiterst gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. Met sprekers uit onze eigen branche, die je handvatten geven die je meteen kan gebruiken bij je eigen werkzaamheden. Daarnaast ben ik met name geïnspireerd door de verhalen van zogeheten ‘outsiders’, zoals ondernemers en kunstenaars. Zij zorgen ervoor dat je wordt losgetrokken uit je eigen manier van denken. Qua organisatie wordt de rode loper voor je uitgerold. Het programma is tot in de puntjes goed verzorgd. De masters zijn daarbij van hoog niveau en bovendien echt coachend. Tijdens het werken aan de casus geven ze je niet de oplossing zelf, maar begeleiden ze je juist in de zoektocht naar het concept voor de casus. Tot slot ook geweldig om te zien hoe de groep elkaar steeds beter leert kennen en hechter wordt!”

Ben jij ook die ervaren vastgoedprofessional die op zoek is naar nieuwe inzichten en inspiratie? Kijk dan voor meer informatie en aanmelden op www.neprom.nl/mcco