Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/ecobouw-terugkomdag-mcdo.jpg
Nieuws
11 september 2014
MCDO’ers ontmoeten elkaar op Ecobouw
Voor oud-deelnemers aan de Masterclass Duurzaamheid (MCDO) organiseert de NEPROM tijdens Ecobouw 2014 een 'terugkomdag’. Dit doen we op woensdag 24 september.

Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt organiseren van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 september het kennisevent Ecobouw 2014 in de Utrechtse Jaarbeurs. Oud-MCDO’ers zijn van de partij.

Voor oud-deelnemers aan de Masterclass Duurzaamheid (MCDO) organiseert de NEPROM tijdens Ecobouw 2014 een 'terugkomdag’. Dit doen we op woensdag 24 september. We bezoeken het kennisprogramma en blikken in een besloten sessie met elkaar terug op de MCDO en onze ervaringen met ‘duurzaamheid’ in de dagelijkse praktijk. Neem voor meer informatie over deze terugkomdag contact op met Paul Splinter.

Ecobouw biedt een uitgebreid programma over duurzaam bouwen: presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs. Je ziet er de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren tijdens drie dagen van intensieve kennisoverdracht. Kijk voor meer informatie op www.ecobouw.net.

Ook dit jaar staan er op het podium weer tal van sprekers die wij vanaf komend najaar verwelkomen in de NEPROM Masterclass Duurzaamheid in de Gebouwde Omgeving (MCDO), waaronder Anke van Hal, Onno Dwars, Bas van de Griendt, Jan Willem van de Groep, Annemarie van Doorn en Elsbeth Quispel.

Bekijk het programma van Ecobouw 2014.