Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
29 februari 2024
Minhas: “Alle alarmbellen moeten gaan rinkelen”
Fahid Minhas sprak met het AD en Vastgoed Journaal over zijn nieuwe aanstelling als NEPROM-directeur. Hij stelt dat de overheid veel beter moet luisteren naar de markt en de woningzoekende weer centraal moet stellen.

Per 1 maart is Fahid gestart als nieuwe directeur van NEPROM. Hij sprak met het AD en met Vastgoed Journaal over zijn visie op de huidige woningcrisis en wat er volgens hem nodig is om deze daadkrachtig aan te pakken.  

Zo ligt onder andere de Wet betaalbare huur zwaar op de maag bij Minhas: “Wij zeggen niet dat je beleggers moet faciliteren, maar de manier waarop Den Haag de regels vormgeeft, zorgt ervoor dat het niet aantrekkelijker wordt om huurwoningen te bouwen'', zegt hij. "Daar is de woningzoekende de dupe van.'' 

Lees hier het volledige interview met het AD.  

Met Vastgoed Journaal sprak Minhas onder andere over de impact die hij wil maken binnen de sector en denkt hij na over wat NEPROM als vereniging uitstraalt en hoe dit beeld positief bijgesteld kan worden.   
 
Lees hier het interview met het Vastgoed Journaal. ​


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(41).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(41).png

Tags