Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
13 februari 2013
Minister Blok op Dag van de Projectontwikkeling
De NEPROM is verheugd dat Minister Stef Blok als key-note spreker aanwezig zal zijn op de Dag van de Projectontwikkeling, op 23 mei in Den Bosch.
De NEPROM is verheugd dat Minister Stef Blok als key-note spreker aanwezig zal zijn op de Dag van de Projectontwikkeling, op 23 mei in Den Bosch. 

We vragen minister Blok om zijn visie op de woningmarkt van de toekomst te presenteren. Wat verwacht hij van gemeenten, woningcorporaties, beleggers, projectontwikkelaars en – last but not least - de burgers als het gaat om het ontwikkelen en bouwen van nieuwe woningen? Het kabinet Rutte II heeft ingezet op een forse hervorming van de woningmarkt, zowel wat betreft huur als koop, en de nieuwbouw beleeft de diepste crisis sinds tijden. Voor alle partijen brengt dat enorme veranderingen met zich mee. Verwacht Blok dat burgers straks meer waar voor hun geld krijgen op de woningmarkt? Wat zullen de verschillende partijen daarvoor (nog) moeten doen?

Zie voor meer informatie over de Dag van de Projectontwikkeling de speciale website: http://www.dagvandeprojectontwikkeling.nl/
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/politici/stef-blok.jpg

Tags