Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/mrp-development.jpg
Nieuws
18 oktober 2016
MRP Development toegetreden tot NEPROM
De NEPROM verwelkomt MRP Development B.V. als nieuw lid. Met dit relatief nieuwe ontwikkelbedrijf dat toch kan bogen op jarenlange vastgoedervaring versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

Voorburg, 18 oktober 2016

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars verwelkomt MRP Development B.V. als nieuw lid. Met dit relatief nieuwe ontwikkelbedrijf dat toch kan bogen op jarenlange vastgoedervaring versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling is wat de leden van de NEPROM bindt.

MRP Development is onderdeel van Meijer Realty Partners. Een Europees vastgoed investeringsplatform opgericht door de founding fathers van de Meyer Bergman Group met 4 generaties vastgoedervaring die teruggaat tot 1970. Met de overname van a.s.r. vastgoedontwikkeling heeft Meijer Realty Partners de capaciteit van MRP Development sterk vergroot. De bestaande portefeuille en de specifieke ontwikkelcapaciteit en vastgoedexpertise van MRP Development biedt een professionele organisatie, die de komende jaren verder zal groeien. De kernwaarden van MRP Development zijn: transparantie, ambitieus, creatief, innovatief, integer en duurzaam. Bekende projecten van MRP Development zijn Zuid Norfolk in Scheveningen, herontwikkeling Kruisvaartkade in Utrecht, Meerrijk in Eindhoven, Catharinasteeg/Aalmarkt in Leiden, Osdorpplein in Amsterdam, Oosterheem in Zoetermeer en Post Utrecht in het voormalige postkantoor aan de Utrechtse Neude.

Charles Scholten, directeur MRP Development: “MRP Development is een relatief nieuw ontwikkelbedrijf, dat dankzij de decennialange ervaring bij de voorlopers, waaronder a.s.r. Vastgoedontwikkeling bij uitstek zich thuis voelt binnen de NEPROM. Rechtsvoorgangers zijn ook altijd bij de NEPROM aangesloten geweest, omdat wij geloven in NEPROM als platform voor ontwikkelaars en wij verwachten dat wij daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren.”

De NEPROM vernieuwt
Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. Voorheen had de NEPROM de naam de vereniging van de grote ontwikkelaars te zijn, maar de vereniging verandert en heeft het lidmaatschap ook opengesteld voor andere professionele opdrachtgevers, waarbij de contributiestructuur is aangepast. De vereniging vernieuwt zich voortdurend en maakt ook de slag naar de nieuwe generatie ontwikkelaars.

Tags