Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
16 mei 2024
NEPROM bestaat vijftig jaar
Al vijftig jaar brengt NEPROM maatschappelijke betrokkenheid en professionele ontwikkeling samen. Om dit te vieren heeft NEPROM een jubileumvideo ontwikkeld.

In 2024 viert NEPROM haar vijftigjarig jubileum als prominente belangenbehartiger in de vastgoedsector. Opgericht in 1974 met als doel de relatie tussen marktpartijen en overheid te verbeteren, heeft NEPROM door de decennia heen een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de Nederlandse vastgoedsector.

​​

Gedurende haar geschiedenis heeft NEPROM talloze bruggen gebouwd tussen verschillende belanghebbenden, waaronder ontwikkelaars, overheden en andere maatschappelijke organisaties.  

NEPROM heeft zich ook sterk ingezet voor kennisuitwisseling en samenwerking binnen de sector. Door de organisatie van evenementen zoals de DVDP en het aanbod van verschillende opleidingen, heeft NEPROM relevante spelers binnen de sector samengebracht om bij te dragen aan de ontwikkeling van een toekomstbestendige leefomgeving in Nederland. 

Met meer dan 80 maatschappelijk betrokken leden en sterke samenwerkingsverbanden binnen de sector heeft NEPROM een platform gecreëerd voor kennisuitwisseling, samenwerking en lobbywerk. 

Naast haar rol als belangenbehartiger, heeft NEPROM zich ook gericht op het ondersteunen van de nieuwe generatie ontwikkelaars. Sinds 2014 is de jongere generatie vertegenwoordigd binnen 'NEPROM New Gen', waarbij de focus ligt op het aanpakken van hedendaagse uitdagingen zoals duurzaamheid, klimaatverandering en participatie. 

In haar vijftigjarige geschiedenis heeft NEPROM laten zien dat ze een essentiële rol speelt in het vormgeven van de gebouwde omgeving en het creëren van een duurzame toekomst voor alle generaties die nog komen. 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(89).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(89).png

Tags