Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/grondprijzen.jpg
Nieuws
6 januari 2016
NEPROM-bijeenkomst over grondbeleid
Naar aanleiding van de recente Kamerbrief van minister Schultz van Haegen over grondbeleid organiseert de NEPROM op woensdag 3 februari een bijeenkomst over dit onderwerp.

Graag maken we je attent op een NEPROM-bijeenkomst over grondbeleid. Dit naar aanleiding van de brief van 25 november jl. van de Minister over dit onderwerp. Deze gaat o.a. over onteigening, de Wet voorkeursrecht gemeenten en kostenverhaal.

Doel van de bijeenkomst is om te bespreken wat er in de brief van de Minister staat en welke mogelijke gevolgen dit voor de projectontwikkelingspraktijk heeft. We hechten eraan dit belangrijke onderwerp in een vroeg stadium met diverse stakeholders te bespreken.

Leden en andere speciaal genodigden zijn welkom op woensdag 3 februari ten kantore van de NEPROM (Westeinde 28, 2275 AE, Voorburg). Jan Fokkema treedt op als voorzitter van de bijeenkomst. 

Programma

13.30 uur – opening door Jan Fokkema

Daarna lichten Jan Frans de Groot (Houthoff Buruma) en Jan Mus (Rassers advocaten) de onderwerpen onteigening respectievelijk Wet voorkeursrecht gemeenten toe.

14.45 uur – korte pauze

Vervolgens gaat Maarten Engelberts (Ministerie van Infrastructuur en Milieu) in op het onderwerp kostenverhaal. Er is voldoende ruimte voor discussie.

16.30 uur - einde
 
Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Nicolette Zandvliet (070-337 0335).