Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
12 februari 2013
NEPROM Concept Circle
De NEPROM Concept Circle is een netwerk van professionals die op zoek zijn naar innovatieve vastgoedoplossingen en -concepten die passen bij de vraag naar ruimte in de huidige tijd.

De NEPROM Concept Circle is een netwerk van professionals die op zoek zijn naar innovatieve vastgoedoplossingen en -concepten die passen bij de vraag naar ruimte in de huidige tijd. We kijken vooruit en bieden een platform waar maatschappelijke trends en nieuwe initiatieven en concepten voor het voetlicht worden gebracht. We kijken daarbij niet alleen naar onze eigen sector maar ook naar innovatieve ontwikkelingen daarbuiten. Ter inspiratie én voor een brede blik.

Het initiatief komt mede voort uit de behoefte van oud-deelnemers aan de Masterclass Conceptontwikkeling, de Masterclass Duurzaam Ontwikkelen en de Leergang Projectontwikkeling, om elkaar te blijven ontmoeten. De Concept Circle voorziet met netwerkbijeenkomsten niet alleen in die behoefte, maar brengt ook een verrassend inhoudelijk programma dat zich richt op de toekomst van het vak.

De Concept Circle vormt weliswaar een ontmoetingsplek voor oud-deelnemers van NEPROM-opleidingen maar is zeker geen gesloten netwerk. Juist niet. Het netwerk staat open voor iedereen die vooruit wil kijken en op zoek is naar inspiratie voor krachtige concepten en duurzame vastgoedoplossingen.

18 maart Netwerkbijeenkomst ‘Op zoek naar innovatiekracht’
Het startschot geven we op maandag 18 maart met een eerste netwerkbijeenkomst. Het thema is ‘Op zoek naar innovatiekracht’. Interessante gasten delen met ons hun visie en ervaringen, waarna we met hen en met elkaar in gesprek gaan. Het programma ziet er (o.v.b.) als volgt uit:

15.00 uur Ontvangst met koffie/thee

15.30 uur Opening
Welkom en introductie van de Concept Circle door Jos Sentel (ThirdPlace) en Paul Splinter (NEPROM)

15.45 uur Trends
Vincent Ariëns, community manager bij Seats2Meet, werpt zijn blik op de toekomst met zijn bijdrage 'Future trends according to Seats2meet.com en de uitdagingen voor nieuw en bestaand vastgoed’.

16.30 uur Frisse blik
Mark Hoevenaars, branding & innovations expert en managing director/strategy director bij VanBerlo Communications over consumentgerichte designontwikkeling.

17.15 uur Break

17.30 uur In gesprek
Over het thema ‘Werken aan innovatieve vastgoedoplossingen is mensenwerk’ gaan we met elkaar en onze gasten in gesprek. Werken aan innovatieve vastgoedoplossingen vraagt vooral iets van ons als professionals, onder meer in onze benadering van de klant en de eindgebruiker. Hoe doen we dat in de dagelijkse praktijk en op welke competenties wordt vooral een beroep gedaan?

18.30-19.30 uur Borrel en diner buffet
 
Praktische informatie
Datum: maandag 18 maart 15.00-19.30 uur
Plaats: Seats2Meet, Hoog Catharijne, Utrecht
Kosten: de deelnamekosten aan deze netwerkbijeenkomst bedragen € 75,- per persoon (excl. btw). Voor oud-deelnemers aan de Leergang Projectontwikkeling (LPO), de Masterclass Conceptontwikkeling (MCCO) en de Masterclass Duurzaam Ontwikkelen (MCDO) bedragen de deelnamekosten € 40,- per persoon (excl. btw).
De kosten zijn inclusief koffie/thee, borrel en dinerbuffet.

Aanmelden kan door een email te sturen aan Renske Wiese o.v.v. 'Aanmelding Concept Circle 18 maart' met je gegevens: naam, functie, contactgegevens en indien van toepassing naam en jaartal van de gevolgde NEPROM-opleiding. 

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering na deze periode is het totale deelnamegeld verschuldigd.

Wil je meer weten over de Concept Circle of heb je ideeën? Neem dan contact op met Paul Splinter (communicatie & professionalisering).

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/netwerken.jpg

Tags