Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
13 juni 2024
NEPROM gaat verhuizen
Het einde van een tijdperk! NEPROM verlaat Voorburg en neemt in Q3 haar intrek in een nieuw modern pand, tegenover station Holland Spoor in Den Haag.

Spannend nieuws! In het derde kwartaal van 2024 verhuizen NEPROM en WoningBouwersNL naar een nieuwe locatie. We laten 'het statige pand' in Voorburg achter ons en trekken naar het moderne HS Building, pal tegenover intercitystation Hollands Spoor in Den Haag.

In ons nieuwe kantoor huren we gezamenlijk circa 650 vierkante meter op de tiende verdieping. We kozen voor deze plek vanwege de aantrekkelijke huurvoorwaarden, het energielabel-A en de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

NEPROM en WoningBouwersNL, kijken ernaar uit om vanuit deze nieuwe locatie verder te werken aan de ontwikkeling van een toekomstbestendig Nederland.

Er volgt nog een 'officieel' verhuisbericht wanneer de exacte verhuisdatum bekend is. We hopen jullie snel te verwelkomen in ons nieuwe kantoor!​


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(95).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(95).png

Tags