Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
29 oktober 2019
NEPROM-integriteitsbijeenkomst op 12 december
De NEPROM organiseert op 12 december een bijeenkomst over integriteit.

​Wil jij als (nieuw) NEPROM-lid bijgepraat worden over ons integriteitsbeleid of als intern compliance professional bijdragen aan het NEPROM-integriteitsplatform? Kom dan naar dé NEPROM-integriteitsbijeenkomst op 12 december.

Datum en tijdstip: donderdag 12 december, ontvangst 13.00 uur - ca. 16.30 uur.

Locatie: Voorburg

Voor wie
Deze bijeenkomst is voor leden van de NEPROM. Specifiek voor medewerkers met het onderwerp integriteit in hun portefeuille.

Muel Kaptein (Erasmus universiteit/KPMG) zit de bijeenkomst voor. Diverse leden (Bouwinvest; Diana Muller, AM; René van Wijk, Syntrus Achmea; Wim Blokhuis) en de Commissie Gedragscode (Wienke Bodewes en Dietmar Werner) praten ons bij over diverse onderwerpen. CDD-beleid, het transactieregister en gedrag- en cultuur komen aan bod.

Hoe gaan zij daarmee om binnen hun bedrijf? Hoe houden ze het (deel)onderwerp warm? Tevens krijgen we een kijkje in de keuken van de onafhankelijke commissie die het NEPROM-bestuur adviseert over integriteit. Daarna gaan we aan de hand van prikkelende stellingen in gesprek met elkaar over actualiteiten en dilemma's over onder andere bovengenoemde thema's.

Aanmelden
Meld je snel aan. Aanmelden kan door een mail te sturen naar m.meijerink@neprom.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

 

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Integriteit%20klein.png, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Integriteit%20klein.png

Tags