Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
15 november 2016
NEPROM New Gen ontmoet Jong IVBN
Op 24 november organiseren NEPROM New Gen en Jong IVBN een event over beleggen en ontwikkelen, m.m.v. Jaco Meuwissen (CEO 3W Real Estate) en Dick Gort (CEO a.s.r. vastgoed).
Op 24 november organiseren NEPROM New Gen en Jong IVBN een middag over de synergie tussen beleggen en ontwikkelen, m.m.v. Jaco Meuwissen (CEO 3W Real Estate) en Dick Gort (CEO a.s.r. vastgoed). 

Datum: 24 nov
Tijd: 14.30 - 18.00 uur
Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam

Jong IVBN en NEPROM New Generation organiseren op donderdagmiddag 24 november in het Olympisch Stadion in Amsterdam het gezamenlijke event ‘De synergie tussen beleggen en ontwikkelen’. Doel van de middag is om de nieuwe generatie beleggers en ontwikkelaars bekender te maken met elkaars ‘werelden’.

Minicolleges Jaco Meuwissen en Dick Gort
Dit doen we aan de hand van twee minicolleges door een aansprekende ontwikkelaar en een aansprekende belegger. Jaco Meuwissen, CEO 3W real estate en bestuurslid van de NEPROM, trapt af met een minicollege over ontwikkelen. Daarna neemt Dick Gort, CEO a.s.r. vastgoed en bestuurslid IVBN, het stokje over en vertelt over de rol van de belegger bij vastgoedopgaven.

Aan de slag
Na de minicolleges gaan de jonge beleggers en ontwikkelaars in kleine groepen aan de slag met een casusopdracht over een gezamenlijke vastgoedopgave. De groepen presenteren hun resultaat met een pitch waarna de jury een winnaar uitroept. De middag sluiten we natuurlijk af met een borrel.

Voor wie
De bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor jonge professionals aangesloten bij de NEPROM New Generation of Jong IVBN. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma
Vanaf 14.30 uur Inloop
15.00 uur Opening
15.10 uur Uitleg case
15.20 uur Mini college ontwikkelen door Jaco Meuwissen
15.40 uur Mini college beleggen door Dick Gort
16.00 uur Werken aan case
17.00 uur Pitches
17.30 uur Borrel en uitslag van de jury

zie ook de flyer

Locatie
Olympisch Stadion, bij Offices For You, Olympisch Stadion 24 – 28, Amsterdam.

Aanmelden
Wil jij er als jonge ontwikkelaar bij zijn? Stuur dan een mail met ‘aanmelding New Gen-Jong IVBN’ naar newgeneration@neprom.nl.

Ben jij ook een jonge enthousiaste ontwikkelaar, niet ouder dan 35 jaar? Of wil je in jouw bedrijf jonge professionals de ruimte geven om ervaringen te delen met jongeren uit andere organisaties? Stuur een mail aan newgeneration@neprom.nl met je naam, bedrijf en contactgegevens om je aan te sluiten bij de NEPROM New Generation. Natuurlijk hopen we je dan op 24 november te ontmoeten in Amsterdam!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/olympisch%20stadion.jpg

Tags