Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
17 juli 2023
NEPROM New Gen Summer Event
NEPROM New Gen vierde de zomer tijdens het Summer Event in Utrecht. Voor dit event sloten ook de NEPROM-vertegenwoordigers aan om samen met de ‘jongere generatie’ inspiratie op te halen bij een viertal projecten waar de nadruk lag op groen en duurzaam bouwen.

Afgelopen woensdag was het NEPROM New Generation Summer Event in Utrecht! Maar liefst 70 enthousiaste deelnemers gingen op bezoek bij een viertal projecten en Utrecht en sloten de dag af met een heerlijke barbecue.  
 
De middag werd begonnen met een inspirerende presentatie van Donica Buisman (RAUM) over hoe placemaking meer betekenis en waarde creëert. Daarna stapten alle deelnemers op de fiets om vier bijzondere bouwprojecten in Utrecht te bezoeken: Cartesius Utrecht, De Nieuwe Defensie, Wonderwoods en Greenville. 
 
Men kon zien hoe elk project op een eigen manier invulling gaf aan groen en duurzaam bouwen, met onder andere groene daken, verticale tuinen en slimme energieoplossingen. Ook het creëren van een gezonde leefomgeving stond hoog in het vaandel. Het zette de deelnemers, als bouwprofessionals, aan het denken over hoe ze niet alleen mooie gebouwen kunnen maken maar ook een positieve impact kunnen hebben op de mensen en de omgeving. 
 
De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue bij Venster, waar alle indrukken van de dag uitgewisseld konden worden en waar geproost kon worden op het begin van de bouwvak. We willen alle partijen bedanken die hebben bijgedragen aan deze geslaagde dag! 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/new%20gen%20summer%20(1).jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/new%20gen%20summer%20(1).jpg

Tags