Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
4 september 2015
NEPROM New Generation lanceert City Tour
De NEPROM New Generation organiseert jaarlijks een aantal terugkerende activiteiten: in het najaar een New Gen City Tour en in juni het New Gen Summer Event.

De NEPROM New Generation, het vorig jaar gestarte netwerk van jonge ontwikkelaars, gaat jaarlijks een aantal terugkerende activiteiten organiseren: in het najaar een New Gen City Tour en in juni het New Gen Summer Event.

De eerste editie van de New Gen City Tour vindt op 13 november plaats in Rotterdam. De Tour, met bezoeken aan verschillende projecten, wordt de komende weken voorbereid door New Gen’ers. Het programma vind je binnenkort op de NEPROM New Generation pagina.

Na het geslaagde New Gen Café op de Dag van de Projectontwikkeling, afgelopen april, zal het New Gen Café ook op de DVDP van 2016 een plaats krijgen in het programma en een trefpunt worden, waar jonge en meer ervaren professionals in debat gaan.                                               

Ben jij ook een jonge enthousiaste ontwikkelaar of wil je in jouw bedrijf jonge professionals de ruimte geven om ervaringen te delen met jongeren uit andere organisaties? Dan kun je je (kosteloos) aansluiten bij de NEPROM New Generation? Stuur een mail aan newgeneration@neprom.nl met je naam, bedrijf en contactgegevens. Wij houden je dan op de hoogte van de New Gen activiteiten.

Kijk voor meer informatie op de webpagina van NEPROM New Generation.

 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/NewGen2.jpg

Tags