Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
30 mei 2012
NEPROM op de PROVADA
Tijdens de PROVADA heeft de NEPROM geen eigen stand, maar je ontmoet ons natuurlijk overal. Een klein overzichtje van activiteiten waar we acte de présence geven.

Tijdens de PROVADA heeft de NEPROM geen eigen stand, maar je ontmoet ons natuurlijk overal. Een klein overzichtje van activiteiten waar we acte de présence geven.

Netwerken met retailers
MKB-Nederland organiseert op de PROVADA een netwerkborrel om detailhandelsbranches en vastgoedpartijen dichter bij elkaar te brengen. Op dinsdag 5 juni om 14.30 uur begint de borrel met met een kort officieel programma, dat geopend wordt door MKB voorzitter Hans Biesheuvel. Vervolgens krijgen twee 'local heroes' het podium en richt NEPROM-directeur Jan Fokkema kort het woord tot de aanwezigen. Om 15.45 uur vindt op de stand van Multi Vastgoed de overhandiging plaats van een boekje waarin tien 'local heroes' centraal staan.

Hoe kan de gemeente vraaggestuurd ontwikkelen faciliteren?
Een paneldiscussie over de gronduitgifte, huidige marktomstandigheden en gemeentelijk gunningbeleid. Dit is de titel van de paneldiscussie die PropertyNL en Urban Land Institute ULI organiseren op de Provada. De discussie staat onder leiding van Adriaan Visser (gemeente Rotterdam) met inhoudelijk bijdragen van Bob van der Zande van OGA, Roland Buitenhek van Stadshavens, Nicole Maarsen van de Maarsen Groep en NEPROM, Bas van Holten van OVG en Femke Rasenberg van Boekel de Nerée. Woensdag 6 juni in zaal E104, van 10.30 tot 11.30. 

New Business Round Tables
Wat is een goed vastgoedconcept en wat zijn de succesvoorwaarden? Interessante en leerzame voorbeelden uit de kantorenmarkt, woningmarkt en winkelmarkt. Met o.a. NEPROM bestuurslid Friso de Zeeuw.

Slechte tijden, goede tijden!
Over de toekomst van de Nederlandse detailhandelsstructuur. Met o.a. NEPROM bestuurslid Rob de Jong. 

Gulden Feniks
Uiteraard vragen we ook jullie aandacht voor de uitreiking van de Gulden Feniks. In de categorie Transformatie is genomineerd: Studentenhuisvesting Bomansplaats Eindhoven, onlangs nog de winaar van de publiekspoll 'meest inspirerende kantoortransformatie' tijdens de Dag van de Projectontwikkeling.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/logo-provada-2012.jpg

Tags