Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/mcco2016.jpg
Nieuws
8 september 2016
NEPROM opleidingen in trek
Het opleidingenseizoen begint weer. De Leergang Projectontwikkeling en de Masterclass Conceptontwikkeling, die komende maand van start gaan, bleken de afgelopen maanden zeer gewild.

Het opleidingenseizoen gaat weer beginnen. De Leergang Projectontwikkeling en de Masterclass Conceptontwikkeling (MCCO) die komende maand van start gaan bleken de afgelopen maanden zeer gewild. Beide opleidingen zijn volgeboekt en hebben een gevarieerd deelnemersveld met een mix van professionals werkzaam bij onder meer ontwikkelaars, corporaties, beleggers en gemeenten.

Een aantal mensen die de Leergang komend najaar wilden volgen hebben we helaas moeten teleurstellen. Zij starten nu in de volgende ronde (februari 2017). Om gegarandeerd te zijn van een plek is het dan ook raadzaam om je nu al aan te melden of een optie te nemen.

Naast de Leergang en de MCCO start 15 september de tweedaagse mastercourse e-business voor nieuwbouwwoningen. Ook deze is vrijwel volgeboekt, maar heeft nog een paart laatste plekken beschikbaar. In november staat de 2-daagse cursus Juridische aspecten van projectontwikkeling op het programma en in maart 2017 de Mastercourse Duurzaam Ontwikkelen.

Kijk voor informatie over ons opleidingen aanbod op www.neprom.nl/opleidingen