Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Josja%20van%20der%20Veer286.jpg
Nieuws
15 december 2016
NEPROM-prijs 2017: “Verwachtingen zijn hoog gespannen”
Juryvoorzitter Josja van der Veer: "Ik kijk met veel plezier terug op de jurering 2015. Toen stonden wij op een kantelpunt in de markt."

Projecten met een uitstekende samenwerking tussen overheden en marktpartijen kunnen ook in 2017 weer meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Inzendingen zijn t/m 28 februari van harte welkom.

De jury kijkt met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd. Juryvoorzitter Josja van der Veer (directeur Facilitaire Campus Organisatie van de Vrije Universiteit) is vol verwachting:

"Ik kijk met veel plezier terug op de jurering 2015. Toen stonden wij op een kantelpunt in de markt. Ons juryteam presenteerde het resultaat van 2015 onder de noemer: 'de oogst van de crisis, een agenda voor de toekomst'. Over het belang van duurzaamheid, innovatie, samenwerking en partnership, over de kwaliteit van het opdrachtgeverschap. Ik ben benieuwd of de projecten die wij nu twee jaar later gaan zien, behoren tot een volgende generatie van gebieds- en projectontwikkeling. Met plekken waar wij allemaal zelf graag zouden werken, wonen en verblijven. Vastgoed dat uitnodigt tot verandering en tegelijkertijd verbindt, met een sterke basis voor waardecreatie. 

Het is prijzenswaardig dat de NEPROM deze prijsvraag organiseert en zo bijdraagt aan het kwaliteitsniveau en de kennisuitwisseling in de vastgoedsector over de volle breedte. Ik verheug mij op inspirerende gesprekken met de veelzijdige juryleden, de uiteraard hoge kwaliteit van de projectdocumentatie, en de verrassende locatiebezoeken. De verwachtingen zijn hoog gespannen!"

Biedt uw project vernieuwende oplossingen voor de opgaven van nu? En levert de locatieontwikkeling aantoonbare meerwaarde op voor zijn omgeving, buurt of stad? Meld uw project dan uiterlijk 28 februari 2017 aan voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2017!

De winnaar wordt 18 mei 2017 bekendgemaakt op de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch.