Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/winnaars-neprom-prijs-2013.jpg
Nieuws
16 oktober 2014
NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015
Projecten met een uitstekende samenwerking tussen overheden en marktpartijen kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling.

Meld uw project aan voor 2 februari

Projecten met een uitstekende samenwerking tussen overheden en marktpartijen kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Projecten kunnen tot 2 februari bij de NEPROM worden ingediend.

Vernieuwende oplossingen voor de opgaven van nu
De jury van de tweejaarlijkse prijsvraag let dit jaar nadrukkelijk op vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van vandaag. Denk hierbij aan projecten met aandacht voor bijvoorbeeld herontwikkeling, klantbenadering, co-creatie, duurzaamheid en energiezuinigheid. Het winnende project wordt op 23 april 2015 bekend gemaakt tijdens de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch en staat dan volop in de schijnwerpers.

“NEPROM-prijs een fantastisch compliment”
Het project De Oriënt, een samenwerking van de gemeente Den Haag, ERA Contour, Staedion, Syntrus Achmea Real Estate & Finance en DEXA Groep sleepte de NEPROM-prijs in 2013 in de wacht.  Job van Zomeren (ERA Contour) kijkt met veel voldoening terug op de erkenning die het project kreeg met de prijs: “Het winnen van de NEPROM-prijs was voor ons een fantastisch compliment. De jury wist heel mooi de ingewikkeldheid van het project te omschrijven, de noodzaak van het samenwerken met partijen die echt iets hebben met dit soort opgaven, de wijze waarop is samengewerkt en het grote belang van De Oriënt voor de wijk. Een hele mooie waardering!”

Waarom deze prijs?
De NEPROM, de Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen, wil het belang van goede samenwerking tussen overheden en marktpartijen voor de hoogwaardige ontwikkeling van locaties stimuleren. Daartoe heeft zij de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling in het leven geroepen. In 2015 wordt de prijs voor de zesde maal uitgereikt aan een overheidsinstantie(s) en een risicodragende marktpartij(en) gezamenlijk voor een locatie in Nederland. Die locatie is met het beste resultaat (her)ontwikkeld en de betrokken partijen hebben op voorbeeldige wijze samengewerkt. De onderscheiding heeft betrekking op het gehele ontwikkelproces en op het bereikte resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.neprom.nl of neem contact op met Paul Splinter, p.splinter@neprom.nl

Tags