Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/LPO-111-smaaktuin.jpg
Nieuws
15 februari 2017
NEPROM start in najaar 2 rondes Leergang Projectontwikkeling
Door de toenemende belangstelling voor de Leergang starten we in het najaar op dubbele kracht. Het is raadzaam om een optie te nemen.

De NEPROM Leergang Projectontwikkeling is in trek! Op 9 februari is er weer een volgeboekte ronde van start gegaan. Door de toenemende belangstelling starten we in het najaar met twee (!) nieuwe rondes. Wil jij de Leergang volgen of wil je collega’s laten deelnemen en verzekerd zijn van een plek? Dan is het raadzaam om nu al een optie te nemen voor de rondes in het najaar, want het gaat hard met de aanmeldingen. 


Deelnemers Leergang op excursie naar de Smaaktuin in Utrecht (dec 2016)

De deelnemers aan de Leergang zijn werkzaam bij verschillende bedrijven en organisaties die actief zijn in het veld van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Naast de gedegen vakkennis die de deelnemers opdoen is het diverse deelnemersveld een belangrijke meerwaarde van de opleiding. Het draagt bij aan het wederzijdse begrip voor de diverse belangen in het ontwikkelingsproces en vergroot het netwerk.

In de huidige groep zijn er deelnemers van onder meer BPD, AM, ERA Contour, Latei Projectontwikkeling, VORM, Burgland Projectontwikkeling, ABB, Eigen Haard, De Alliantie, Kennemer Wonen, Snippe Projecten BV, gemeente Den Haag en gemeente Vlaardingen. 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.neprom.nl/lpo