Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
9 maart 2023
NEPROM-vertegenwoordigers woondeals Zuid-Holland benoemd
21 februari vond de NEPROM-bijeenkomst woondeals ZH plaats met 30 leden. Esther Fleers, Phillip Smits, Theo van der Plas, Mark Logtenberg en Marnix van Delft werden als vertegenwoordigers voor de 5 regio’s benoemd.

Op 21 februari vond in Voorburg de NEPROM-bijeenkomst woondeals Zuid-Holland plaats. Het onderwerp betrof de vijf Woondealregio's in de provincie Zuid-Holland. 

Deelnemers waren 30 vertegenwoordigers van NEPROM-lidbedrijven actief in één of meer van die vijf regio's. Het was de eerste in een serie provinciale bijeenkomsten in het kader van de woondeals. Aan de orde kwamen de teksten van de vijf woondeals en de daarin genoemde woningbouw­plannen op hoofdlijnen. Het meest uitgebreid bespraken we hoe we een uitvoeringsgerichte samenwerking op lokaal niveau tussen ontwikkelaar, corporatie en gemeente kunnen bevorderen.

Tijdens de bijeenkomst zijn vijf NEPROM-vertegenwoordigers benoemd die aan de evenzovele regionale versnellingstafels namens de NEPROM plaats gaan nemen. Het betreft:

Naast deze vaste vertegenwoordigers zijn we ook op zoek naar vijf plaatsvervangende vertegenwoordigers. Kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 15 maart melden bij Jan Fokkema.

Op 14 maart zullen de woondeals in Zuid-Holland getekend gaan worden. De vijf NEPROM-vertegenwoordigers zijn daarbij uitgenodigd.

Voor het gehele verslag van de bijeenkomst op 21 februari, zie het NEPROM-ledennet.https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/woondeals%204.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/woondeals%204.jpg

Tags