Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Jos%20Sentel%20(1).jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Jos%20Sentel%20(1).jpg
Nieuws
9 maart 2022
NEPROM verwelkomt Jos Sentel als programmamanager LPO
De NEPROM verwelkomt Jos Sentel als Programmamanager Leergang Projectontwikkeling. Jos is reeds 30 jaar actief in de vastgoedsector en heeft een lange historie bij de NEPROM.

​Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Jos Sentel is aangesteld als Programmamanager Leergang Projectontwikkeling (LPO) voor 1,5 dag per week. Jos wordt verantwoordelijk voor de gehele organisatie van de Leergang en in het bijzonder voor de verdere ontwikkeling daarvan en de positionering van de LPO.

Hij wordt direct inhoudelijk aanspreekpunt voor de (hoofd)docenten en hij zal in deze rol regelmatig bij onderdelen van de Leergang aanwezig zijn. Samen met de hoofddocenten draagt hij er zorg voor dat de LPO actueel blijft en blijft beantwoorden aan de behoeften van de NEPROM-leden.

Jos is reeds dertig jaar actief in de vastgoedsector. Hij heeft vanuit verschillende perspectieven (onderzoek bij Kolpron Consultants, projectontwikkeling bij ING Real Estate Development, consultancy bij ThirdPlace en investment management bij Syntrus Achmea) gewerkt aan veel verschillende vastgoedvraagstukken. Jos heeft een lange historie bij NEPROM; zowel als docent bij de LPO als hoofddocent van de Masterclass Conceptontwikkeling. Sinds 1 februari 2022 is hij weer gestart als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn trots op de Leergang Projectontwikkeling, die in de eerste plaats door de bijdragen van de (hoofd)docenten populair is en zo hoog staat aangeschreven. We verwachten dat we met de betrokkenheid en inbreng van Jos, in nauwe samenwerking met de (hoofd)docenten, ook in de toekomst onze mooie positie kunnen blijven behouden en verder kunnen uitbouwen, om zo onze leden optimaal van dienst te kunnen zijn.

 


Tags