Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
15 september 2016
NEPROM-voorzitter in debat met Tweede Kamerleden
Op 12 september vond in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam een debat plaats onder de titel “Wij maken Nederland: De politiek aan zet”.
Maandag 12 september vond in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam een debat plaats onder de titel “Wij maken Nederland: De politiek aan zet”, met Kamerleden van VVD, PvdA, SP, CDA, D66 en CU.

NEPROM-voorzitter Bart van Breukelen was uitgenodigd om namens de marktpartijen een bijdrage te leveren. Directe aanleiding om hem te vragen was de recente NEPROM-publicatie “Ruimte maken voor het Nationaal Geluk”, die tot veel positieve reacties heeft geleid.

Vertrekpunt voor het debat was (toevalligerwijs?) een belangrijke stellingname uit ons rapport, namelijk dat het ons in Nederland ontbreekt aan een inspirerend beeld op nationaal niveau waar we met ons land in ruimtelijk opzicht naar toe gaan. Bart van Breukelen benutte zijn spreektijd met name om de grote opgave van de binnenstedelijke ontwikkelingen onder de aandacht te brengen. Teleurstellend was dat veel van de aanwezige Kamerleden bleven steken in de groef van de decentralisatie. 

Zie ook: Wij Maken Nederland; De politiek aan zet!  
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/wmn.png

Tags