Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
24 augustus 2017
Netwerkbijeenkomst over blockchain op 28 sept
De NEPROM en Het Nieuwbouw Platform organiseren op donderdag 28 september een netwerkbijeenkomst over nieuwe trends. Blockchain is zo’n trend.

Het gaat goed met de woningmarkt, maar dit betekent niet dat we achterover kunnen leunen. Het is belangrijk om de klant goed in de gaten te houden en de klantreis succesvol te laten verlopen. Maar er zijn meer uitdagingen.

De NEPROM en Het Nieuwbouw Platform organiseren op donderdag 28 september een interessante netwerkbijeenkomst over nieuwe trends. Blockchain is zo’n trend. Het Financiële Dagblad kopte onlangs “Blockchain hype of grote belofte?” En in Cobouw schreeft trendwatcher Marjet Rutten een artikel over blockchain in de bouw. Deskundigen verwachten dat de blockchain een enorme impact gaat hebben op de vastgoedwereld. 

Experiment in Rotterdam
Zo is de gemeente Rotterdam in samenwerking met Cambridge Innovation Center Rotterdam (CIC) en adviesbureau Deloitte aan de slag gegaan met een blockchaintoepassing voor het vastleggen van huurcontracten voor vastgoed. Het vastleggen van juridisch bindende huurcontracten op blockchain zorgt volgens Deloitte voor meer efficiëntie en transparantie van vastgoed. Ook in andere praktijktoepassingen zijn de trefwoorden vaak 'transparantie' en 'efficiency'.

Wat gaat de blockchain straks concreet betekenen voor onze nieuwbouwmarkt? Trendwatcher Jarno Duursma vertelt er op 28 september meer over.

Ook willen we je informeren over de mogelijkheden die Het Nieuwbouw Platform te bieden heeft. Bewust Nieuwbouw laat zien wat er tot nu toe bereikt is door het platform en wat Bewust Nieuwbouw en jij voor elkaar kunnen betekenen. En voor de klant!

Voor wie?
Deelname is gratis. De bijeenkomst is bedoeld voor verkoop- en communicatiemanagers. 

Datum: Donderdag 28 september 2017
Tijd: start bijeenkomst 16.00 tot 18.30
Locatie: Gasterij Stadzigt, Meerkade 2, 1412 AB Naarden

Er is tijdens de presentaties ruimte voor 70 tot 80 mensen. Wees er dus snel bij! Maximaal vijf deelnemers per organisatie. Meld je aan door een mail te sturen naar Wendy Braanker o.v.v 'Netwerkbijeenkomst blockchain'.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/Blockchain.jpg

Tags