Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
9 augustus 2018
New Gen bezoekt nieuwste dorp van Nederland 'Hoef en Haag'
Op donderdag 27 september vindt het New Gen Autumn Event plaats. We brengen een bezoek aan het project Hoef en Haag in Utrecht.

In 2016 heeft de commissaris van de Koning het nieuwste dorp van Nederland geopend: ‘Hoef en Haag’. BPD en AM (Hoef en Haag CV) ontwikkelen hier 1500-1800 woningen met aanvullende voorzieningen als een school, een supermarkt, kleine winkels en horeca. Inmiddels zijn er ca. 450 woningen opgeleverd of in aanbouw en ca. 500 woningen in ontwikkeling. Het dorp krijgt vorm en leeft!

Ben je benieuwd wat er komt kijken bij de ontwikkeling van een geheel nieuw dorp? Op donderdagochtend 27 september brengt Neprom New Gen een bezoek aan Hoef en Haag, met een ontbijtpresentatie over de totstandkoming van dit project en een rondleiding over de projectlocatie.

Programma
We verzamelen om 8 uur bij de Woonwinkel van Hoef en Haag aan de Voorstraat 45 in Vianen. Na een gezamenlijk ontbijt en presentatie rijden we in een paar minuten naar Hoef en Haag voor een rondleiding. Uiterlijk half 11 ronden we weer af.

Aanmelden en kosten
Er is ruimte voor 20 deelnemers, dus wees er snel bij. Voor dit evenement geldt geen eigen bijdrage; het evenement wordt namelijk geheel gesponsord door AM. Aanmelden kan door een mail te sturen naar newgeneration@neprom.nl. Kun je er onverhoopt niet bij zijn, meld je dan af via newgeneration@neprom.nl.

Nog geen lid van NEPROM New Gen?
Doelstelling van de NEPROM New Generation is het creëren van ontmoetingen tussen jongere vastgoedprofessionals tot 36 jaar onderling, evenals het faciliteren van ontmoetingen met de ‘gevestigde orde’ door aan te haken bij vakgerelateerde evenementen. Interesse? Meld je dan kosteloos aan voor de New Gen mailinglist. Stuur een mail met je naam, functie, bedrijfsnaam en e-mailadres naar newgeneration@neprom.nl.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/20180808-AutumnEvent_website.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/20180808-AutumnEvent_website.jpg

Tags