Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
20 februari 2018
New Gen bezoekt Sancta Maria in Noordwijk
Op donderdag 22 maart vindt het New Gen Spring Event plaats in Noordwijk. Hier zullen we een projectbezoek brengen aan Landgoed Sancta Maria.

Op donderdag 22 maart vindt het New Gen Spring Event plaats in Noordwijk. Hier zullen we een projectbezoek brengen aan Landgoed Sancta Maria.

Landgoed Sancta Maria betreft de herontwikkeling van een oud kloostercomplex naar exclusief woongebied. Het hoofdgebouw van de voormalige zorginstelling en de 5 omliggende paviljoens worden tot imposante herenhuizen gerenoveerd. Daarnaast verrijzen er 4 Urban Villa’s met appartementen en penthouses. Tot slot is er de mogelijkheid om een droomvilla te realiseren op een van de vrije kavels op het Landgoed.

Kortom, een project met een zeer divers aanbod in het luxe segment dat zich in verschillende fases bevindt. Zo zijn er al delen opgeleverd, maar zijn ook nog delen in voorbereiding, verkoop en uitvoering.

Programma

14.30     Ontvangst
15.00     Presentatie Gijsbert van Estrik (VORM Ontwikkeling)
15.30     Rondleiding Sancta Maria
16.45     Afsluiting
17.00     Borrel
18.00     Diner

Aanmelden en kosten
Voor deelname vragen wij een kostendekkende bijdrage van 40 euro (excl. btw). Aanmelden kan door een mail te sturen met je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres naar newgeneration@neprom.nl. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Kun je er onverhoopt niet bij zijn, meld je dan ook via het e-mailadres af. Meld je je af na 15 maart 2018 dan moeten wij het bedrag van 40 euro (excl. btw) in rekening brengen. 

Nog geen lid van NEPROM New Gen?
Doelstelling van de NEPROM New Generation is het creëren van ontmoetingen tussen jongere vastgoedprofessionals onderling, evenals het faciliteren van ontmoetingen met de ‘gevestigde orde’ door aan te haken bij vakgerelateerde evenementen. Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden op de New Gen pagina.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/sancta-maria.png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/sancta-maria.png

Tags