Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
19 oktober 2016
New Gen City Tour Amsterdam in beeld
Op 18 oktober trotseerden 30 jonge ontwikkelaars onstuimig Amsterdam tijdens de New Gen City Tour. De herfst in de hoofdstad werd gelukkig geen spelbreker.
Op 18 oktober trotseerden 30 jonge ontwikkelaars onstuimig Amsterdam tijdens de New Gen City Tour. De herfst in de hoofdstad werd geen spelbreker zoals onderstaande beelden laten zien. 

De middag voerde de New Gen’ers tussen de hoosbuien door langs een aantal interessante ontwikkelingen die werden toegelicht door direct betrokkenen. Aan bod kwamen de woontoren B’mine@Overhoeks met het Friends-concept (met Jan Noorda en Si-Mo Elm’Barki van AM), een presentatie over waarde-ontwikkeling op het Marineterrein (met Tim Hendrikx van MOOI lost op) en was er aandacht voor retailontwikkelingen in het centrum.

Zo bezochten we het pand van de toekomstige Hudson’s Bay (met Jaap Hoving van Rijnboutt) en de Kalvertoren, die wordt herontwikkeld door Kroonenberg Groep en 3W real estate (met Marwin Peeters van 3W real estate). De geslaagde tour werd op Overhoeks afgesloten met een diner in restaurant Tolhuistuin. 

 
New Gen in de Kalvertoren


Van start op Overhoeks


Voor B'mine@Overhoeks


Op Overhoeks


Het Friends Concept toegelicht


Bovenin de toren


Over de ontwikkeling van het Marineterrein


Jaap Hoving (Rijnboutt) bij Hudson's Bay


Terug naar Noord
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/City%20Tour%201%20New%20Gen%20in%20de%20Kalvertoren286.jpg

Tags