Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
29 oktober 2015
New Gen City Tour Rotterdam
De NEPROM New Generation, het vorig jaar gestarte netwerk van jonge ontwikkelaars, gaat vrijdag 13 november op New Gen City Tour naar Rotterdam.

De NEPROM New Generation, het vorig jaar gestarte netwerk van jonge ontwikkelaars, gaat vrijdag 13 november op New Gen City Tour naar Rotterdam. Ben jij een jonge, enthousiaste ontwikkelaar en wil je graag mee naar een van de opwindendste steden van de wereld (volgens Lonely Planet)?  Sluit je dan aan bij de NEPROM New Generation en meld je aan voor de City Tour.

De City Tour start met een bezoek aan De Markthal. Fahid Minhas (Provast) leidt ons rond door dit markante gebouw. We trekken de markt op maar we bezoeken ook één van de laatste nog niet verkochte penthouses. Een uniek en exclusief inkijkje dus. Naast aandacht voor het project zelf bekijken we ook de rol die de Markthal heeft gehad als aanjager van de gebiedsontwikkeling van het Laurenskwartier.


Vervolgens zijn we te gast bij Rebel Group, waar we worden ontvangen met een lunch en waar Ewoud Dekker (Rebel Group) met ons in gesprek gaat over de kansen van Big Data voor projectontwikkeling. 

In de middag trekken we onder leiding van Rotterdam-kenner Bas Verstijnen en Paul Splinter (NEPROM) de buitenlucht in. Met een Tour langs interessante en diverse gebieden waarmee we de verschillende gezichten van Rotterdam ontdekken. 

Van het Laurenskwartier, het opkomende en levendige studentenkwartier en een bezoek aan het Erasmus University College (EUC) trekken we naar de Wilhelminapier, het Manhattan aan de Maas, waar we een kijkje nemen in De Rotterdam. We sluiten af met een borrel en diner in de Fenix Food Factory op Katendrecht.

Het volledige programma vind je hier.

Deelnamekosten bedragen slechts € 50,- per persoon (excl. btw). De City Tour is exclusief toegankelijk voor ontwikkelaars aangesloten bij de NEPROM New Generation. Aanmelden kan door een email te sturen naar newgeneration@neprom.nl o.v.v. 'Aanmelding New Gen City Tour 13 november' met je gegevens: naam, functie, contactgegevens

Ben jij ook een jonge enthousiaste ontwikkelaar, niet ouder dan 35 jaar? Of wil je in jouw bedrijf jonge professionals de ruimte geven om ervaringen te delen met jongeren uit andere organisaties? Aansluiten bij de NEPROM New Generation is kosteloos. Stuur een mail aan newgeneration@neprom.nl met je naam, bedrijf en contactgegevens. Natuurlijk hopen we je dan op 13 november te ontmoeten in Rotterdam!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/markthal-rotterdam.jpg

Tags