Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
1 maart 2017
New Gen Spring Event op Strijp-S
De NEPROM New Generation heeft er inmiddels twee volle jaren met activiteiten op zitten. In twee jaar tijd hebben zich bijna 100 jonge ontwikkelaars bij de New Gen aangesloten.

De NEPROM New Generation heeft er inmiddels twee volle jaren met activiteiten op zitten. In twee jaar tijd hebben zich bijna 100 jonge ontwikkelaars bij de New Gen aangesloten. Het New Gen Café op de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) en de New Gen City Tour zijn inmiddels geslaagde activiteiten gebleken. Dit voorjaar voegen we daar het New Gen Spring Event aan toe.

New Gen Spring Event – Blik op de toekomst in Eindhoven

Op donderdagmiddag 20 april organiseren wij ons eerste Spring Event. Dit doen we in Eindhoven waar we op Strijp-S onze blik op de toekomst richten. Het voormalige Philips-fabrieksterrein is inmiddels getransformeerd naar een levendig stadsdeel en hotspot van de stad.

New Gen’er Joep van Eijkeren zal ons tijdens een rondwandeling het verhaal vertellen over de gebiedsontwikkeling van Strijp-S. Als ontwikkelingsmanager van SDK Vastgoed is hij direct betrokken bij diverse ontwikkelingen in het gebied.

Daarnaast brengen we een bezoek aan Enversed Virtual Reality Center, gevestigd in de creative community op Strijp-S. Oprichter Tim van der Grinten neemt ons mee in de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality. Hij zal er niet alleen over vertellen maar we zullen het ook ervaren!

Programma

Het programma start om 13.30 uur en we sluiten om 17.30 uur af met een borrel.

13.15 uur Inloop met koffie/thee bij Park Strijp Beheer (o.v.b.)
13.30 uur Welkom en introductie op Strijp-S
14.00 uur Rondje Strijp-S, een blik op de ontwikkelingen o.l.v. Joep van Eijkeren (SDK Vastgoed)
15.30 uur VR-presentatie door Tim van der Grinten
16.00 uur VR Experience in VR Room
17.30 uur Borrel bij Brouwerij Het Veem
18.30 uur Afsluiting

Praktische informatie  

  • Locatie: Strijp-S, Eindhoven (precieze locatie wordt nader bekend gemaakt).
  • Kosten voor deelname: € 50,- (ex BTW) en is inclusief bezoek VR-Room bij Enversed Virtual Reality Center, drankjes en borrel.
  • Aanmelden: kan door mail te sturen aan newgeneration@neprom.nl o.v.v. ‘aanmelding New Gen Spring Event 20 april’ met je gegevens: naam, functie, contactgegevens. In verband met reservering bij Enversed Virtual Reality Center zien we jullie aanmelding graag vóór 20 maart tegemoet. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers.

Verder is New Gen dit jaar op 18 mei van de partij op de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) met het New Gen Innovation Café. De New Gen City Tour gaat dit jaar op 5 oktober naar Utrecht.

Kijk hier voor meer informatie over New Gen.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/New%20Gen%20in%20de%20Kalvertoren286.jpg

Tags