Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
30 mei 2018
New Gen Summer Event: Bezoek aan Duin in Almere
Op donderdag 21 juni bezoeken we Duin in Almere, de winnaar van de NEPROM-prijs voor Locatieontwikkeling in 2017.

Op donderdag 21 juni vindt het New Gen Summer Event plaats. We brengen een bezoek aan het project Duin in Almere, de winnaar van de NEPROM-prijs voor Locatieontwikkeling in 2017.

In Duin, zoals het gebiedsconcept van Amvest is genoemd, is een bijzonder woongebied gerealiseerd dat sterk afwijkt van de standaard woonwijk, en daarom een sterke eigen identiteit heeft. Zowel de grondgebonden als de gestapelde woningen staan letterlijk met de voeten in het zand. Een woonmilieu als vakantieparadijs voor de regio Amsterdam.

Op deze bijzondere locatie krijgen wij een presentatie van Amvest met een rondleiding over het terrein. Na het projectbezoek zal er nog een leuke strandactiviteit plaatsvinden. We sluiten af met een barbecue bij Strandclub Steel Creek. Het belooft weer een mooi event te worden, dus meld je snel aan.

Programma

14.30     Ontvangst Harbor House
15.00     Presentatie Project Duin door Amvest, aansluitend rondleiding
17.00     Borrel en strandactiviteit
18.00     BBQ bij Strandclub Steel Creek

Aanmelden en kosten
Aanmelden kan door een mail te sturen naar newgeneration@neprom.nl. Voor deelname vragen wij een kostendekkende bijdrage van 50 euro (excl. btw). Kun je er onverhoopt niet bij zijn, meld je dan af via newgeneration@neprom.nl. Meld je je af na 14 juni 2018, dan moeten wij het bedrag van 50 euro (excl. btw) in rekening brengen.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/DUIN.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/DUIN.jpg

Tags