Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
20 juni 2019
New Gen Summer Event: Placemaking Binckhorst
​Wat doen ontwikkelaars en andere ‘stadmakers’ om de Binckhorst op de kaart te zetten? Daarover gaat het New Gen Summer event op 4 juli.

​Wat doen ontwikkelaars en andere ‘stadmakers’ om de Binckhorst op de kaart te zetten? Daarover gaat het Summer event op 4 juli.

De nieuwe hotspot van Den Haag heet Binckhorst. “Een stadswijk met een industrieel karakter voor wonen en werken”, aldus de gemeente Den Haag. Volgens de stadmakers van We think Binck is het “duurzaam, leefbaar, bereikbaar en divers”. Hier wordt de ontwikkelvorm DAT toegepast: Developing Apart Together.

Rosalie de Boer van BPD zal de aftrap verzorgen met een inleiding over het gebied. Hierna volgt een presentatie door de coöperatieve vereniging We Think Binck, een ‘open marktcollectief’ gevormd door Local, Stebru, BPD, VORM, Amvest, De Mannen van Schuim, AM, Schouten, Borghese Real Estate en De Oudendal Groep. Wendy Gieben van ANNA Vastgoed & Cultuur neemt ons vervolgens mee naar de manieren waarop het leegstaande vastgoed in de Binckhorst wordt ingevuld. Hierop volgt een rondleiding door het gebied, waarna we afsluiten met een borrel en diner bij Glaswerk.

Programma
14.45: Ontvangst
15.00: Inleiding
15.20: We Think Binck
15.40: ANNA
16.10: Rondleiding
18.15: Borrel en diner

Aanmelden
De kosten voor het Summer event bedragen €25,- excl. btw, inclusief diner. New Gen leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar newgeneration@neprom.nl. Wees er snel bij, want we hebben maar 30 plekken, en vol is vol.

Locatie
Glaswerk, Fokkerkade 14, Den Haag.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/binckhaven.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/binckhaven.jpg

Tags