Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
20 maart 2024
New Gen verkent Koninklijke nieuwbouw
NEPROM New Gen-leden verkenden de indrukwekkende ondergrondse uitbreiding van Koninklijk Paleis Het Loo, ontworpen door KAAN Architecten. De middag werd afgesloten met een borrel in de prachtig gerestaureerde balzaal.

Op woensdag 13 maart verwelkomde Koninklijk paleis Het Loo 40 leden van de NEPROM New Generation waar ze een kijkje kregen in een wel heel bijzondere tak van projectontwikkeling. Namelijk het indrukwekkende resultaat van de recente 5000 m2 ondergrondse uitbreiding van het paleis.

Sinds de oorspronkelijke bouw in 1686 heeft het paleis verschillende verbouwingen ondergaan, maar de meest recente uitbreiding, volgens het ontwerp van architectenbureau KAAN, laat een adembenemend staaltje vakmanschap zien.

Fred van Bussel, vertegenwoordiger van Paleis Het Loo, Antony Laurijsen van KAAN architecten, en Hildebrand de Braak van Draaijer en partners deelden hun inzichten over de renovatie. Vervolgens kregen de bezoekers de unieke kans om het resultaat van deze transformatie met eigen ogen te aanschouwen.

De dag eindigde met een borrel in de volledig gerestaureerde balzaal, waarbij het gezelschap zich bevond op de nieuwe houten vloer, vervaardigd van eiken afkomstig van eigen bodem. ​


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(53).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(53).png

Tags