Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
16 maart 2016
New Generation op weg naar DVDP
Over vier weken zijn de jonge vastgoedprofessionals opnieuw van de partij op de Dag van de Projectontwikkeling met hun New Gen Café. Het doel: een stevig debat met ‘de gevestigde orde‘.

De NEPROM New Generation heeft ook voor 2016 weer een aantal interessante activiteiten op de agenda staan. Over vier weken zijn de jonge vastgoedprofessionals opnieuw van de partij op de Dag van de Projectontwikkeling met hun New Gen Café.

Een gedreven groep jonge ontwikkelaars is op dit moment volop bezig met de voorbereidingen, om tijdens de DVDP een stevig debat te kunnen voeren met ‘de gevestigde orde‘. 

Verder vindt op 7 juli het eerste New Gen Summer Event plaats en op 20 oktober gaat de New Gen op City Tour naar Amsterdam.

Inmiddels hebben zich al 55 jonge ontwikkelaars aangesloten bij de NEPROM New Generation. Ze zijn onder meer werkzaam bij VORM Ontwikkeling, 3W real estate, BDP, ERA Contour, VolkerWessels, Blauwhoed, AM, Heijmans Vastgoed, Synchroon, Janssen de Jong, Ballast-Nedam, Maas Jacobs, Peak Development, J.P. van Eesteren, Provast en Dura Vermeer.

Wil je meer weten over de NEPROM New Generation of wil je je aansluiten? Kijk dan hier.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/newgen-dvdp.jpg

Tags