Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
6 juli 2018
Nieuw Handboek Projectontwikkeling
Al geruime tijd is de NEPROM bezig met een geheel vernieuwde uitgave van het Handboek Projectontwikkeling, waarvan de laatste versie in 2010 verscheen. Dat bleek nog een hele klus, maar we naderen de eindfase. Op 3 september rolt het boekwerk van de persen.

Hoofdauteurs Gert-Joost Peek en Ellen Gehner zijn beiden gepromoveerd in vastgoed- en gebiedsontwikkeling en hebben jarenlange ervaring als adviseur, onderzoeker en docent in het ruimtelijke domein. Daarnaast hebben een groot aantal co-auteurs een bijdrage geleverd en zijn deskundigen vanuit de NEPROM-gelederen en vanuit het HBO nauw bij de totstandkoming betrokken geweest. De verkoopprijs bedraagt € 75 (incl. BTW). Je kunt het handboek bestellen door een mailbericht te zenden aan info@neprom.nl onder vermelding van 'Handboek', het aantal gewenste exemplaren en je NAW gegevens. Wij zorgen er dan voor dat het Handboek meteen na verschijning wordt opgestuurd.​​

Het Handboek Projectontwikkeling laat (toekomstige) professionals op enthousiasmerende en toegankelijke wijze kennisnemen van de essentie van dit vakgebied en van de methoden en tools die tot succesvolle projecten leiden. Voorbeelden uit de praktijk illustreren de dynamiek en complexiteit van het ontwikkelproces.
Een onmisbaar studieboek voor vastgoedstudenten (bachelor en master) en een onovertroffen inspiratiebron en naslagwerk voor iedereen die werkt aan projectontwikkeling en die meer wil weten over de totstandkoming en exploitatie van vastgoed. 

Al eerder hebben we NEPROM-leden de gelegenheid geboden om bij voorinschrijving met korting te reserveren. Wij zullen degenen die een reservering hebben geplaatst binnenkort berichten over de levering. 

handboek.JPG
 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/publicaties/20180806-baroneshandboek.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/publicaties/20180806-baroneshandboek.jpg

Tags