Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
28 februari 2018
Nieuw lid: Sprangers Vastgoedontwikkeling
"Het lidmaatschap van de NEPROM biedt ons een deskundig netwerk waarop we een beroep kunnen doen; met name bij vraagstukken over het vormgeven van uitdagende ontwikkellocaties."

De NEPROM verwelkomt Sprangers Vastgoedontwikkeling als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Over Sprangers
Sprangers Vastgoedontwikkeling is onderdeel van Sprangers Nederland. Sprangers is een ontwikkelende bouwer en specialist in utiliteitsbouw en woningbouw. Met ruim 220 jaar bouwervaring en duizenden gerealiseerde bouwprojecten is de passie voor bouwen alleen maar gegroeid. Sprangers Vastgoedontwikkeling is vooral actief in Zuid-West Nederland en werkt vanuit vier vestigingen in Breda, Delft, Terneuzen en Amsterdam. Vanuit haar lokale en regionale betrokkenheid geeft Sprangers vorm aan leefomgevingen in Nederland waar mensen zich prettig en veilig voelen, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomstige generaties. Dit doet zij vanuit haar enthousiasme voor het vak ‘bouwen’, gecombineerd met haar ondernemersgeest en ruime ervaring en kennis, maar ook altijd vanuit de noodzakelijke realiteitszin en met een langetermijnvisie.

“Het lidmaatschap van de NEPROM biedt ons een deskundig netwerk waarop we een beroep kunnen doen, met name bij vraagstukken over het vormgeven van uitdagende ontwikkellocaties, waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Daarnaast voorziet de NEPROM in vakinhoudelijke opleidingen en bijeenkomsten voor onze eigen mensen. Dit alles zorgt voor een verdere professionalisering van ons bedrijf, waarbij wij ook onze kennis en ervaring willen delen met de leden van de NEPROM, om samen van ons land een nog mooier Nederland te maken!” aldus Lars Paantjens, ontwikkelmanager bij Sprangers Vastgoedontwikkeling.

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/Sprangers-logo.png, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/Sprangers-logo.png

Tags