Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
14 maart 2024
Nieuwbouw.nl op de Woonbeurs Rotterdam
Consumenten die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning in de regio Rotterdam kunnen 16 maart terecht op de Woonbeurs Rotterdam. Ook Nieuwbouw.nl, waarvan NEPROM mede-initiatiefnemer is, staat er om woningzoekenden te helpen bij hun zoektocht.

Consumenten die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning in de regio Rotterdam kunnen zaterdag 16 maart terecht op de Woonbeurs Rotterdam in het WTC Beursgebouw. Op de Woonbeurs presenteren makelaars en projectontwikkelaars hun aanbod aan nieuwbouwwoningen en zelfbouwkavels. Ook Nieuwbouw.nl, waarvan NEPROM mede-initiatiefnemer is, staat er om woningzoekenden te helpen met de zoektocht naar hun nieuwe thuis.

De Woonbeurs Rotterdam vindt plaats op zaterdag 16 maart van 10:00 tot 16:00 uur in het WTC aan het Beursplein in het centrum van Rotterdam. Behalve een presentatie van een woningaanbod kunnen woningzoekenden er ook terecht voor financieel advies. Gedurende de dag worden er ook meerdere inspiratiebijeenkomsten gehouden over verschillende onderwerpen, zoals de ontwikkelingen in de woningmarkt, het vinden van je woonvraag, extra leencapaciteit met een groen energielabel en de financiering van je droomhuis.

Meer info via nieuwbouw.nl


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(49).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(49).png

Tags