Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 mei 2024
Nieuwbouw.nl op koers naar grootste nieuwbouwplatform
Nieuwbouw.nl, waarvan NEPROM mede-initiatiefnemer is, groeit binnen zes maanden uit tot een van de grootste aanbieders met meer dan 30.000 nieuwbouwwoningen.

Met meer dan 30.000 woningen in het aanbod behoort Nieuwbouw.nl binnen zes maanden na lancering tot één van de grootste aanbieders van nieuwbouwwoningen in Nederland.  

Dankzij nauwe samenwerkingen met de sector en brancheorganisaties NEPROM en WoningBouwersNL is een uitgebreid aanbod aan koop- en huurnieuwbouwwoningen toegankelijk gemaakt. Hiermee is Nieuwbouw.nl uitgegroeid tot een toonaangevend platform dat nieuwbouw effectief onder de aandacht brengt.  

Nieuwbouw.nl toont al het aangesloten nieuwbouwaanbod binnen één platform. Waar de nieuwbouwzoekende consument zich voorheen moest aanmelden op verschillende losse projectwebsites, kan dit nu vanaf één account. De getoonde informatie is altijd actueel en komt rechtstreeks van de bron bij de projectontwikkelaar en makelaar. 

Wat Nieuwbouw.nl onderscheidt is niet alleen de grote verscheidenheid aan projecten, maar vooral de omvang die door de aangesloten partijen worden aangeboden. Dit stelt het platform in staat een groter aantal woning aan te bieden. Hierdoor vormt Nieuwbouw.nl een waardevolle aanvulling in de zoektocht naar een nieuwbouwwoning. 

Dat steeds meer consumenten Nieuwbouw.nl ontdekken blijkt wel uit de cijfers. Het platform is nu door ruim 300.000 woningzoekenden bezocht. 

Meer informatie op Nieuwbouw.nl  ​


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(90).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(90).png

Tags