Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
18 mei 2021
Nieuwe collega! - Amber Kaaijk-de Vos
Per 1 mei is Amber Kaaijk – de Vos bij de NEPROM gestart als marketing- en communicatiemedewerkster voor het platform Bewust Nieuwbouw.

Hi allemaal, mijn naam is Amber Kaaijk-de Vos (26 jaar). Sinds 1 mei ben ik in dienst bij de NEPROM als marketing- en communicatiemedewerkster. Het doel is om het platform Bewust Nieuwbouw naar een hoger niveau te tillen. Deze uitdaging ga ik met veel plezier en enthousiasme aan!

Hiervoor was ik werkzaam als marketeer bij een wijnimporteur met meerdere wijnwinkels in Nederland. Na vier jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na het kopen van een eengezinswoning in Zoetermeer, werd mijn interesse in de vastgoedbranche aangewakkerd. De keuze was gemaakt: een volgende uitdaging zou in deze branche plaatsvinden. Dit doel heb ik inmiddels behaald.

Samen met mijn man en dochtertje Roxy (zeven maanden) woon ik dus in Zoetermeer. Wanneer het weer mag, vind ik het heerlijk om lekker uit eten te gaan of een concert te bezoeken. Uiteraard heb ik een voorliefde voor wijn. Naast een goede wijnspijs-combinatie, vind ik het ook erg leuk om naar de bron te gaan en de wijnproducent zelf te bezoeken. Op sportief vlak doe ik graag aan boksen of fitness: het liefst een combinatie van beide!

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met alle NEPROM-leden. Heb je zelf ideeën of input voor Bewust Nieuwbouw? Sluit je dan aan bij ons campagneteam. Hierover – en uiteraard over andere zaken – kun je mij mailen naar a.kaaijk@neprom.nl.

Hopelijk spreken we elkaar snel.

Vriendelijke groet, Amber


Delen via Social Media