Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Sander%20Woertman%20%20(1).jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Sander%20Woertman%20%20(1).jpg
Nieuws
20 juli 2021
Nieuwe Collega! - Sander Woertman
We verwelkomen Sander Woertman als onze nieuwe collega! Kom meer te weten over zijn achtergrond en doelstellingen rondom duurzaamheid.

Per 1 juli is Sander Woertman gestart als Programmamedewerker en Communicatieadviseur Energiezuinig, Circulair en Industrieel Bouwen. Vanuit deze positie geeft hij verdere invulling aan zijn inspanningen om marktpartijen en overheden te verbinden rond duurzaamheidsthema's.

Even voorstellen: "De afgelopen jaren ben ik bij SPRYG Real Estate Academy bezig geweest met allerhande events. Eerst vooral op het gebied van duurzaamheid, later kwamen daar de omgevingswet en woningbouwopgaven bij als aandachtsgebied.

De liefde voor de gebouwde omgeving is ontstaan tijdens mijn studies architectuurgeschiedenis en Bouwkunde en is nooit meer wegegaan. Ik ben heel erg blij dat ik bij de NEPROM invulling kan geven aan mijn drive om samen met anderen impact te hebben op verduurzaming van onze leefomgeving.

Wat er te winnen is voor natuur en klimaat, zie ik als ik door de natuur loop, in mijn achtertuin zit of actief ben op het water. Wat is er mooier dan een Hollandse zonsondergang boven de Noordzee met een flinke zuidwester? En als er dan een grijsbruine kop van een zeehond opduikt, of als er een groep strandlopers (vogels, geen mensen van middelbare leeftijd met regenjassen) langs de kustlijn tippelt, kan mijn dag niet meer stuk. Dat geeft mij de energie om in mijn werk vol voor duurzaamheid te gaan.

Ik hoop de komende tijd veel mensen aan te steken met mijn enthousiasme en aan prachtige resultaten te gaan werken. Samen maken we duurzaamheid vanzelfsprekend!"


Tags