Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
7 september 2018
Nieuwe directie Het Nieuwbouw Platform
Rob van der Schoot vertrekt met ingang van 1 september bij Het Nieuwbouw Platform. Adjunct-directeur Daan van den Brand (foto) blijft het aanspreekpunt voor alle zakelijke contacten.

​Rob van der Schoot vertrekt met ingang van 1 september bij Het Nieuwbouw Platform, hét internetplatform voor alle nieuwbouw koop- en huurwoningen. Adjunct-directeur Daan van den Brand (foto) neemt een groot aantal van zijn operationele taken over en blijft het aanspreekpunt voor alle zakelijke contacten. Jan Fokkema, directeur branchevereniging NEPROM, vervult op verzoek van het dagelijks bestuur tijdelijk de directiefunctie, totdat definitieve besluitvorming heeft plaatsgevonden.

Rob van de Schoot was sinds de oprichting in 2006 als directeur nauw betrokken bij Het Nieuwbouw Platform en de landelijke website Niki.nl. Recentelijk is hij aangetreden als bestuurder bij 113, de zelfmoordpreventielijn. Yvonne van Mierlo, bestuursvoorzitter van Het Nieuwbouw Platform: “Rob heeft vanaf het prille begin enorme passie en een grote inzet en vasthoudendheid getoond. Dankzij hem heeft Het Nieuwbouw Platform een niet meer weg te denken positie veroverd en vervult het platform een essentiële rol voor ontwikkelend en beleggend Nederland. Het bestuur is Rob daar heel dankbaar voor en wenst Rob veel succes in zijn nieuwe functie.”

Het Nieuwbouw Platform is een stichting van en voor de branche met als doel de aangesloten ontwikkelaars optimaal te faciliteren en daarmee de nieuwbouwmarkt voor de consument transparant te maken en vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Ruim 80 woningontwikkelaars en beleggers plaatsen alle nieuw te koop en te huur aangeboden woningen op de centrale internet-hub die het Nieuwbouw Platform is. Vanuit het platform worden de nieuwbouwwoningen doorgeplaatst naar nagenoeg alle consumentensites, zoals Funda, Nieuwbouw-Nederland, AmsterdamWoont, GroningenWoont, UtrechtWoont en honderden project- en gebiedssites. Het Nieuwbouw Platform vervult daarmee een essentiële rol bij het verbinden van ontwikkelaars, beleggers en potentiéle nieuwbouwkopers en -huurders. Speerpunt voor de komende jaren is het verzamelen en ontsluiten van data met betrekking tot de aangeboden nieuwbouwwoningen en de potentiële nieuwbouwkopers en huurders, ten behoeve van de deelnemende partijen.

Voorzitter Yvonne van Mierlo: “Het Nieuwbouw Platform bestuur juicht nauwe samenwerking met de NEPROM toe. Door synergievoordelen die te behalen zijn bij het ontsluiten van de data kan de stichting nog meer waarde toevoegen aan deelnemende partijen. Het Nieuwbouw Platform blijft een zelfstandige stichting die ook open blijft staan voor projectontwikkelaars en beleggers die niet zijn aangesloten bij branche-vereniging NEPROM.”

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/Daan286.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/Daan286.jpg

Tags