Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
27 augustus 2015
Nomineer jouw nieuwbouwmakelaar van 2015!
Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Nomineer de meest gewaardeerde makelaars voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2015.

Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Niemand die daar beter over kan oordelen dan projectontwikkelaars en bouwers. Daarom vraagt de NEPROM jou, namens Vastgoed - de organisator van de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing - om makelaars te nomineren voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2015. Nomineren kan tot 30 september.

Opdrachtgevers vragen van een nieuwbouwmakelaar meer dan alleen de benodigde vakkennis; zij eisen enthousiasme, creativiteit, vasthoudendheid en een grote gunfactor. Een goede nieuwbouwmakelaar kent de regionale woningmarkt als zijn of haar eigen achtertuin en fungeert daarin als de ogen en oren van de ontwikkelaar. Een groot en welwillend netwerk kan niet ontbreken en het kantoor weet zich altijd zichtbaar te maken in de omgeving. Heeft u nu een makelaar in gedachten? Geef dat kantoor dan nu op voor de

Nieuwbouwmakelaar Award 2015
Voor het vierde jaar op rij organiseert het platform Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar. Dit onafhankelijke evenement is bedoeld om ontwikkeling van de makelaardij te stimuleren door makelaars die een verschil weten te maken, in verschillende disciplines te onderscheiden. Nieuwbouw is één van die disciplines.

Voor de Nieuwbouwmakelaar Award gaat Vastgoed opnieuw de samenwerking aan met de NEPROM. De NEPROM treed op als netwerkpartner en vraagt onder meer haar contacten om de beste nieuwbouwmakelaars te nomineren.

Nomineer!
Ben jij werkzaam bij een projectontwikkelaar of ontwikkelend bouwbedrijf? Dan heb je nu de kans om drie makelaars te nomineren. Ga naar www.woningmakelaarvanhetjaar.nl, log in en laat weten welke nieuwbouwmakelaars jij tot de beste vindt behoren, graag met een korte onderbouwing.

Alle genomineerde makelaars zullen worden gevraagd een vragenlijst in te vullen. Uit alle inzendingen wordt door de organisatie een top 10 samengesteld. Deze top 10 wordt beoordeeld door een professionele vakjury onder voorzitterschap van Patrick Joosen (directeur BPD, bestuurslid NEPROM). De winnaar wordt bekend gemaakt op 26 november.

Namens de NEPROM en Vastgoed alvast hartelijk dank voor jouw nominatie! 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Nieuwbouw2015.gif

Tags