Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
24 januari 2019
Oprichting bestuur NEPROM New Generation
De NEPROM New Generation, de vertegenwoordiging van jonge vastgoedprofessionals binnen de NEPROM, versterkt de stem van de jonge generatie met de oprichting van het eerste NEPROM New Gen bestuur.

De NEPROM New Generation (in het kort; NEPROM New Gen) is eind 2014 geïnitieerd door een aantal jonge vastgoedprofessionals, in samenwerking met de NEPROM. Aanleiding was onder meer het ontbreken van een ontmoetingsplek en podium waar jonge vastgoedprofessionals ervaringen met elkaar kunnen delen.

Doelstelling van de NEPROM New Gen is echter niet alleen het creëren van ontmoetingen tussen jonge vastgoedprofessionals onderling, maar ook het faciliteren van ontmoetingen tussen de nieuwe generatie en de  ‘gevestigde orde’. De stem van de jonge generatie wordt nu versterkt met de oprichting van het eerste NEPROM New Gen bestuur.    
 
Het bestuur bestaat uit Jan Noorda (AM), Manon Schotman (Kalliste), Marwin Peeters (3W), Iris van Donselaar (Fakton), Marianne Davidson (VolkerWessels Vastgoed) en Christiaan Groeneweg (VORM). Margot Meijerink ondersteunt het bestuur namens de NEPROM.

Desirée Uitzetter, voorzitter van de NEPROM, is blij met de aanstelling van het New Gen bestuur: “Ik ben verheugd over het enthousiasme van deze jonge groep vastgoedprofessionals. Het in gesprek gaan met de nieuwe generatie helpt de NEPROM zich breed te blijven ontwikkelen en goed te weten wat er speelt in alle lagen van de vastgoedorganisaties”.

Meer informatie over de NEPROM New Gen

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/NewGenRuhrgebied.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/NewGenRuhrgebied.jpg

Tags