Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/De%20werf.jpg
Nieuws
12 mei 2016
Piushaven Tilburg nieuwe casus in Leergang Projectontwikkeling
Thérèse Mol, al jarenlang projectleider Piushaven vanuit de gemeenten Tilburg, is enthousiast.

De gebiedsontwikkeling van Piushaven in Tilburg is de nieuwe casus in de Leergang Projectontwikkeling. Gedurende de leergang werken cursisten groepsgewijs aan een centrale casusopdracht voor een gebiedsontwikkeling en sluiten deze af met een eindpresentatie.

De eerste groep cursisten heeft de casus Piushaven inmiddels afgerond. Thérèse Mol, al jarenlang projectleider Piushaven vanuit de gemeente Tilburg, is er enthousiast over dat het gebied als casus is opgenomen in de Leergang Projectontwikkeling. "Ik vind het ontzettend leuk om te vertellen over Piushaven en onze ervaringen en opgaven in het gebied te delen. Wij zijn als gemeente in het gebied de vragende partij en roepen partijen op met goede plannen te komen om het gebied verder te ontwikkelen. Dat wordt ook van de deelnemers aan de Leergang gevraagd in de casusopdracht. Als jurylid beoordeel ik de plannen van de cursisten die zij met hun groep presenteren. Ontzettend leuk én waardevol. Ik kijk nu al uit naar de volgende eindpresentaties". 

Op 13 oktober 2016 start de eerst volgende ronde van de Leergang Projectontwikkeling. Kijk voor meer informatie op www.neprom.nl/lpo.
 
15 jaar gebiedsontwikkeling Piushaven Tilburg
Tijdens de Provada op donderdag  9 juni vindt de presentatie van het boek ‘Ruig en goed; 15 jaar gebiedsontwikkeling Piushaven Tilburg’. Het boek geeft een kijkje in de keuken van een succesvolle gebiedsontwikkeling.  Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de presentatie (zie onderstaande uitnodiging). Na afloop van de presentatie ontvangt u dit boek gratis. Kunt u niet aanwezig zijn, maar bent u wel geïnteresseerd in het boek? Neem dan contact via het mailadres info@piushaven.nl

Bekijk hier de bijbehorende video https://vimeo.com/167950311