Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
13 december 2023
Portaal toegetreden tot NEPROM
NEPROM verwelkomt Portaal als nieuw lid. Bestuursvoorzitter Sander Heinsman zegt: “Bijdragen aan goed samenleven, dat is de missie van Portaal. Door de toetreding tot NEPROM zetten we weer een flinke stap in de juiste richting.”

NEPROM verwelkomt Portaal als nieuw lid. 

Over Portaal 
Als een van de grotere corporaties in ons land zorgt Portaal voor de huisvesting van ruim 56.000 huishoudens in de regio's Amersfoort, Leiden, Arnhem, Nijmegen en Utrecht. In wijken en buurten in deze gemeenten zorgt woningcorporatie Portaal niet alleen voor goede en betaalbare woningen, maar bouwt samen met haar partners in de ontwikkeling aan krachtige wijken waar het goed samenleven is.  

Bestuursvoorzitter Sander Heinsman is verheugd over de toetreding tot NEPROM: “Bijdragen aan goed samenleven, dat is de missie van Portaal. Door de toetreding tot NEPROM zetten we weer een flinke stap in de juiste richting. Hiermee kunnen we extra inzetten op het ontwikkelen van krachtige, gemengde buurten. Waar bewoners naar elkaar omkijken en zich thuis voelen. Door ons gezamenlijke doel maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en te bouwen aan de ruimte van morgen, kunnen we de leefomgeving zó inrichten dat deze bijdraagt aan goed samenleven voor de toekomstige bewoners."  

Over het NEPROM-lidmaatschap  
Het lidmaatschap van NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. 
 
Over NEPROM 
Maatschappelijk betrokken ontwikkelaars, verenigd in NEPROM, werken in nauwe samenwerking met de overheid en partners, aan het ontwikkelen van de ruimte voor morgen. Samen werken we aan een brede beschikbaarheid van gebouwen en gebieden, spannen we ons in voor duurzaam ontwikkelen, stimuleren we onze leden om te werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden we vernieuwende oplossingen voor een optimale inrichting van de schaarse ruimte in Nederland.  ​

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/portaal.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/portaal.jpg

Tags