Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
10 april 2018
Praktijk-bijeenkomst leges op 22 mei
Tijdens deze kostenloze praktijk-bijeenkomst onder leiding van Rudi Minkhorst (Poelmann van den Broek Advocaten) krijg je tips & trucs mee voor gebruik in jouw dagelijkse praktijk.

Voor de behandeling van de aanvraag van bijvoorbeeld een Omgevingsvergunning is lokale belasting verschuldigd: de leges.

De hoogte en de wijze van berekening kan per gemeente verschillen. Hoe ga je daar slim mee om? Waar moet je op letten bij de aanvraag van een vergunning? En het beoordelen van de legesbeschikking, hoe doe je dat? Wat kan je het beste doen als je het niet eens bent met de nota?

Tijdens deze praktijk-bijeenkomst over leges op 22 mei word je meegenomen in dit traject en krijg je tips & trucs mee voor gebruik in jouw dagelijkse praktijk.

Inleider: Rudi Minkhorst, Poelmann van den Broek Advocaten.
Wanneer: dinsdag 22 mei a.s. 14.30 – 16.30 uur.
Waar: NEPROM, Huize Middenburg, Westeinde 28 in Voorburg.
Doelgroep: professionals (juristen, projectontwikkelaars, projectleiders, specialisten op het gebied van vergunningen) werkzaam bij NEPROM-lidbedrijven

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan door een mail met contactgegevens (naam, bedrijfsnaam, e-mailadres) te sturen naar m.meijerink@neprom.nl o.v.v. legesbijeenkomst.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/leges.gif

Tags