Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
23 november 2012
Prijswinnaars Energienotaloze woningen
Tijdens de manifestatie De Voorsprong zijn de winnaars van de Energienotaloze woningen bekend gemaakt. Deze concepten bieden betere energieprestaties tegen veel scherpere prijzen dan vorig jaar.
Tijdens de manifestatie De Voorsprong op 22 november zijn de prijswinnaars van de Energienotaloze woningen bekend gemaakt. De genomineerde concepten bieden betere energieprestaties tegen veel scherpere prijzen dan vorig jaar. 

Uit de tien genomineerden werden drie winnaars gekozen. Het oordeel van de deskundige jury én de stemmen van het publiek bepaalden de drie winnaars. Het prijzengeld is bedoeld voor verdere ontwikkeling van het concept. Ook is er gelegenheid om in het voorjaar van 2013 met de winnaars gezamenlijk een leertraject op te starten om de concepten verder te ontwikkelen.

De drie winnaars in de categorie nieuwbouw zijn:

1: VolkerWessels PlusWonen prijs € 20.000
De jury geeft complimenten voor de zeer goede integrale oplossingen met veel aangrenzende diensten en opties. Er is een grote sprong gemaakt ten opzichte van vorig jaar.

2: PCS Bron van Energie van Dura Vermeer prijs € 12.500
De jury vindt dat het concept een veilige manier van ontzorgen uitstraalt. Dit komt omdat gedacht is vanuit de gebruikersbehoefte.

3: HuisvanU van Plegt-Vos € 5000
De jury vindt het een goed uitgewerkt concept met veel potentie.

Lees meer op de Energiesprong website.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/de-voorsprong.jpg

Tags